Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

3 CHYBY, ktoré zaručene zničia akýkoľvek vzťah!

Vyhnite sa týmto chybám aj zbytočným problémom vo vzťahu.

Hoci sa v každom vzťahu občas vyskytnú problémy, niektorým sa celkom jednoducho môžete vyhnúť. Žiaden človek nie je dokonalý a žiaden vzťah bezchybný, ale ak sa budete obaja snažiť, môžete si vytvoriť harmonické a obohacujúce puto.

Nekonajte v afekte

Najhoršie, čo môžete v prípade vznikajúceho problému či konfliktu urobiť, je konanie bez rozmýšľania. Pokojne si medzi sebou vysvetlite, čo vás trápi. Možno si dajte pauzu, nie príliš dlhú a nechajte partnera, aby všetko pochopil a neskôr sa k téme vráťte s pokojným tónom v hlase. Nie vždy je nutné brať veci vážne. Naopak, správny nadhľad je niekedy tým najlepším liekom na dlhodobo fungujúci vzťah.

Neriešte problémy unavení

Hladný nenakupuj, unavený nerieš problém“ – aj tak by sa dalo upraviť známe tvrdenie. Neriešte problémy, keď cítite únavu a vyčerpanie. V takomto stave vás všetko hnevá dvojnásobne a problémy, ktoré by ste inokedy vyriešili pokojne, môžu prerásť do veľkej a zbytočnej hádky.

Nezabúdajte na intímny život

Aj nedostatok intimity a sexu môže byť zdrojom problémov a konfliktov v každom vzťahu. Na vyriešenie situácie a problému musíte o veciach, ktoré vás trápia, komunikovať a nie zaryto mlčať. Váš partner predsa nedokáže z vášho mlčania a zmenenej nálady prísť na to, čo potrebujete a kde nastal problém. O to horšie, ak sa to týka intímnej sféry.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.