Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

TOTO je 5 znamení toho, že váš partner prestáva byť zamilovaný

Vo vzťahu môže nastať okamžik, že láska medzi partnermi zoslabne alebo celkom zmizne. Ak si začnete všímať niektoré z týchto znamení, mali by ste si čo najskôr prehovoriť s partnerom.

1. Všetko ho irituje

Ak sa váš partner neustále sťažuje na náhodné veci, ktoré si predtým ani nevšimol, môže to byť znakom emočného odpútania sa. Doteraz ste sa na malých chybách či problémoch spoločne dokázali zasmiať, no zrazu je váš partner neustále podráždený a všetko ho hnevá? Dôvodom môže byť strata zamilovaných okuliarov, ktoré všetkému dodávali ľahkosť.

2. Nemá záujem riešiť problémy

Máte pocit, že sa váš partner akosi nechce hádať? Zo začiatku môže byť celkom fajn, ak zmiznú zo vzťahu všetky konflikty a drobné roztržky. No ak partner stratí akýkoľvek záujem o riešenie problémov vo vzťahu, môže to byť znamením, že stratil záujem aj o vzťah.

3. Je tajnostkársky a uzavretý do seba

Každý má nejaké tajomstvo či tajnú komnatu, do ktorej si nikoho nevpustí. No ak sa váš partner zo dňa na deň začne správať ako cudzí človek, niekde bude problém. Skúste sa ho opýtať, či ho niečo netrápi. Ak s vami nechce hovoriť, skrýva si pred vami správy či maily, vypína počítač a zamyká mobil, mali by ste zbystriť.

4. Prestal vás oslovovať prezývkou

Azda každý pár má nejaké infantilné a rozkošné prezývky, ktorými sa v súkromí oslovuje. Ak vás partner zrazu prestane oslovovať prezývkou a nazýva vás iba vaším menom, môže to byť znamením, že jeho city ochladli. Hoci nejde o nič veľké, aj toto vám môže naznačiť problém vo vzťahu.

5. Hovorí o tom, akí ste odlišní

Vraví sa, že protiklady sa priťahujú, no dlho spolu nevydržia. Nemusí to tak byť vždy, no niekedy sa stáva, že prílišná odlišnosť môže spôsobiť koniec vzťahu. Ak váš partner neustále poukazuje na to, akí ste vy dvaja iní, zrejme cíti pochybnosti o vašom vzťahu.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.