Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Jednodenný výlet s menšími aj väčšími deťmi: Kam ísť cez prázdniny na otočku?

Polovica júla je už takmer za nami a prázdniny sú v plnom prúde. Ak premýšľate, kam ísť s ratolesťami na výlet, prinášame pár základných tipov na jednodenný výlet.

Hrad či zámok

Výlet na slovenský hrad či zámok je príjemným programom nielen pre deti, ale pre celú rodinu. Môžete si urobiť jednodňový či viacdňový výlet. Ak sa vyberiete na takýto výlet, môžete vymeniť auto za vlak a deti budú mať ešte viac zážitkov.

Výlet do prírody

Ak sa vyberiete na výlet na hrad či zámok, nezabudnite si doma deky a loptu. V okolí pamiatok je nádherná prírody, v ktorej si môže oddýchnuť, urobiť si piknik a vyblázniť sa spolu s deťmi.

Výlet do prírody je skvelým výberom aj v prípade, že neholdujete hradom a zámkom. Všade naokolo nás je nádherná príroda, do ktorej sa môžete vydať s deťmi. Môžete ísť na túru, na piknik alebo môžete iba leňošiť na deke. Ak máte radi dobrodružstvo, vydajte sa do lesa na stanovačku.

Akvapark

Na Slovensku je mnoho skvelých akvaparkov, kde sa zabavia nielen deti, ale aj dospelá časť rodiny. Kým sa budú deti šantiť na tobogánoch, vy si môžete oddýchnuť na ležadle s dobrou knihou.

Jazero

Nelákajú vás termálne kúpele ani akvapark? V tom prípade sa vydajte na najbližšie jazero. Zoberte si zásobu nafukovacích hračiek a lodičiek a uvidíte, že vaše deti si deň poriadne užijú. Na mnohých jazerách nájdete aj požičovne lodiek či vodných bicyklov, čo vaše deti iste ocenia.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.