Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

S týmito mužmi randila Jennifer Aniston!

Obľúbená herečka mala vo svojom živote niekoľko známych partnerov. Ktorý sa vám najviac páčil?

1. Brad Pitt

Tento vzťah patrí bezpochyby medzi najznámejšie. Dvojica sa dala dokopy v roku 1994, v roku 2000 bola rozprávková svadba, no v roku 2005 prišiel šok. Pár sa rozviedol a Brad si zobral tmavovlásku Angelinu Jolie. Doteraz sa však šepká, že Brad a Jenn majú medzi sebou pulzujúcu erotickú energiu.

2. Bradley Cooper

Jennifer a Bradley sa dali dokopy v roku 2009 počas natáčania filmu Nie je z teba až tak paf, no ich vzťah netrval príliš dlho. Doteraz sú však skvelými priateľmi.

3. John Mayer

Jennifer sa raz priznala, že rozchod s Johnom bol skutočne ťažký a na toto obdobie nerada spomína. Hoci vzťah trval iba rok, dvojica zažila naozaj mnoho spoločných chvíľ.

4. Paul Rudd

Dvojica sa spoznala ešte v roku 1998, neskôr spolu účinkovala v seriáli priatelia. Jennifer sa pri spomienke na ich vzťah vždy usmeje. Hoci to bola iba krátka aférka, Paul a Jenn boli skvelý pár.

​5. Vince Vaughn

V náručí tohto šarmantného muža sa ukrývala Jenn po rozvode s Bradom, ktorý v tej dobe už žil s Angelinou. Ich vzťah netrval dlho a nikdy nebol oficiálny, no Jennifer neskôr priznala, že Vince jej zachránil život, keď sa najviac trápila.

6. Justin Theroux

Tri roky po zasnúbení, v roku 2015, si dvojica povedala svoje áno. Jennifer vyzerala, že je konečne šťastná a že to tentoraz vyjde. Avšak v roku 2018 sa pár rozišiel, keďže ani jeden z manželov nebol vo vzťahu šťastný.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.