Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

3 ZNAMENIA, že ste prežili minulý život!

To, či existuje minulý život, je stále záhada. Tí, ktorí sa tejto problematike venujú, hovoria o troch javoch, ktoré môžu vypovedať o tom, že ste už raz žili.

1. Nezvyčajné spomienky

Možno sa vám občas vybaví celkom jasná spomienka na udalosť, ktorú si však nikto iný nepamätá. Alebo máte pocit, že v detstve ste niekde boli, no rodičia si nič také nepamätajú. Ľudská pamäť je plná chýb a nejasností. Otázka teda znie: Je to chybná pamäť alebo spomienka na minulé životy?

2. Láska k iným kultúram

Milujete cudzie kultúry alebo históriu? Možno túžite po živote v celkom inej krajine. Možno by ste sa chceli vrátiť do minulosti. Takáto vášeň môže byť celkom nevinná, no odborníci na reinkarnáciu sa zhodujú, že môže znamenať, že ste v minulom živote žili v inej kultúre.

3. Strachy a fóbie

Pre ľudí je normálne mať obavy z vecí, ktoré sú pre nás nebezpečné, ale veľa ľudí trpí fóbiami, ktoré sú úplne iracionálne. Strach z vody, vtákov, určitých čísel, zrkadiel, rastlín či špecifických farieb. Tieto obavy môžu pochádzať z minulých životov. Strach z vody môže naznačovať napríklad traumu z minulého života. Možno sa váš minulý život skončil práve pod vodnou hladinou…

Zdroj: liveabout.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.