Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Chcete poznať svoju budúcnosť? Vyskúšajte metódy našich starých mám!

Každý je občas zvedavý na to, čo ho čaká. Niekedy by sme chceli vedieť, čo sa stane zajtra, či má náš vzťah perspektívu alebo či uspejeme na pohovore. Chcete si vyveštiť budúcnosť? Inšpirujte sa kúzlami našich predkov!

1. Veštenie z kávy

Azda najznámejším spôsobom, ako sa dozvedieť o vašej budúcnosti, je veštenie z kávovej usadeniny. Pred tým, ako kávu vypijete, snažte sa intenzívne myslieť na otázku, ktorá vás zaujíma. Akonáhle bude šálka prázdna, vyklopte kávovú usadeninu na tanierik. Zo symbolov či čísel, ktoré sa vám ukážu, sa môžete dozvedieť odpoveď.

2. Čajové lístky poznajú budúcnosť

Aj veštenie z čajových lístkov patrilo medzi obľúbené metódy našich predkov. Rovnako ako pri káve, aj počas veštenia z čaju musíte myslieť na to, čo vás zaujíma. Po vypití čaju vám na dne šálky zostanú čajové lístky. V nich hľadajte odpoveď na vašu otázku.

3. Karty so symbolmi

Už dávno sa k predpovedaniu budúcnosti používali karty s obrázkovými symbolmi. Chcete vedieť, či budete mať v živote šťastie? Či už na vás čaká vysnívaný muž, alebo s jeho biely kôň stratil? Vytiahnite veštecké karty a nechajte ich, nech vám prezradia budúcnosť.

4. Odpoveď môže byť v knihe

Naše staré mamy si často brali na pomoc aj Bibliu či inú hrubú knihu, So zatvorenými očami sa pýtali otázky, následne otvorili knihu a veta, ktorej sa poslepiačky dotkli, bola odpoveďou na ich otázku. Vyskúšate to aj vy?

5. Zápalka a pohár vody

Opýtajte sa otázku, na ktorú je možné odpovedať áno alebo nie. Potom zapáľte zápalku a po chvíli ju ponorte do pohára s vodou. Ak zápalková hlavička klesne ku dnu, odpoveď je áno. Ak však hlavička zostane na hladine, odpoveď je záporná.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.