Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Barbora Švidraňová a Milo Kráľ majú novú skladbu s názvom Love Song!

Započúvajte sa do podmanivého duetu!

Milo Kráľ prichádza s novinkou v podobe piesne Love Song. Autorom hudby a textu je samotný umelec, pieseň vytvoril ako duet a k spolupráci si prizval dlhoročnú kolegyňu a kamarátku Barboru Švidraňovú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na otázku, čo ho k zloženiu piesne inšpirovalo, má Milo jednoznačnú odpoveď:

Neuveríte, ale láska. Od posledného komponovania veľa času neprešlo, lebo aj táto pieseň bude súčasťou nového albumu, tentoraz sólového, ktorý chystám už od mája 2020 a vyjsť by mal, ak to všetko dobre pôjde, v septembri tohto roku. Túto prvú skladbičku dávam do éteru v podstate ako upútavku naň. Síce hovorím o sólovom albume, tak je na mieste otázka, prečo potom duet. Lebo sú v ňom dva pohľady na lásku, ženský a mužský, z čoho mi logicky vyšiel duet. Skladba sa skladá z dvoch častí aj po textovej, aj po hudobnej stránke.“

Po dlhom čase nespievania som veru mala trochu výzvu, pretože aj keď skladba znie jednoducho a veľmi melodicky, spevácky je celkom náročná. Ale veľmi sa mi páči, až som prekvapená, ako Milo dokázal textom vystihnúť hlavne ten ženský pohľad na lásku. Myslím, že väčšina ľudí sa v tej piesni nájde, a musím povedať, že ma miestami až dojala. Už sa teším, keď ju budeme hrať pred živým publikom,“ dodala Švidraňová.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.