Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ako priniesť novú iskru do starého vzťahu? Kríza nemusí znamenať ROZVOD!

Máte pocit, že váš vzťah už nie je o láske a vášni, ale o povinnostiach, úveroch a nákupoch? Urobte zopár zmien a uvidíte, že sa všetko zmení!

Každý vzťah sa raz dostane do štádia, v ktorom nastane akési vyhorenie. Partneri majú pocit, že už si nemajú čo ponúknuť, hľadajú únik z bežných dní a ich komunikácia stagnuje. V takomto okamžiku mnohí začnú myslieť na rozvod. No práve kríza je ideálna na obnovu a znovunaštartovanie vzťahu!

1. Nájdite si nové spoločné záujmy

Stáva sa, že partneri časom zistia, že už nemajú spoločné záľuby. Dôvodov môže byť mnoho – obaja ste sa zmenili, posunuli, máte menej času alebo vás jednoducho prestali baviť veci, ktoré ste mali radi pred rokmi. To však nie je dôvod na rozchod! Začnite skúšať nové veci, ktoré oživia váš vzťah a prinesú doňho čerstvý vánok.

2. Urobte si výlet vo dvojici

Kedy naposledy ste boli na dobrodružnej dovolenke, kde ste boli odkázaní jeden na druhého? Vyrazte spolu do neznámej krajiny a spoznáte nielen nové miesta, ale aj sami seba. Za tie roky ste sa iste obaja zmenili a teraz máte šancu znovu sa spoznať. Využite spoločný čas na spoznávanie, zbližovanie sa a my vám sľubujeme, že sa znova zamilujete.

3. Navštívte párového terapeuta

S problémami vo vzťahu vám určite pomôže aj dobrý terapeut. Nemusíte mať strach z jeho návštevy. Hoci je to stále považované za tabu či zlyhanie, návšteva u terapeuta vám môže doslova zachrániť vzťah. Ak si neviete dať rady, skúsený odborník s nadhľadom vám iste poradí.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.