Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

VIDEOKLIP: Samuel Tomeček a nová skladba s názvom Iba v nej!

Najnovšia skladba mladého speváka je o živote, o vzťahoch medzi mužom a ženou.

Iba v nej je názov novej skladby speváka Sama Tomečka. Skladateľ, hudobník, muzikológ a pedagóg vytvoril pieseň ešte počas minulého roka, no dokončil ju až vo februári tohto roka. Autorom textu je Samo Kovács, hudbu majú na konte obaja Samovia, Tomeček a Kovács.

Pieseň Iba v nej vznikala dlhší čas, dokonca som ju odložil a vrátil sa k nej počas roku 2020. Skladba je o živote, o vzťahoch medzi mužom a ženou. Často máme pri problémoch vo vzťahu pocit, že sme ukrivdení. Takmer vždy v tom však majú prsty obe strany. Nikdy nie je na vine iba jeden. Myslím si, že sa v piesni môžu viacerí ľudia nájsť,“ vysvetľuje vznik skladby spevák.

„Samo je skvelý gitarista a nakoniec sa vyprofiloval aj na autora a skladateľa. Postavil si v Žihárci vlastné štúdio, kde aj skladba vznikla. Tým, že sme za tie roky aj dobrí kamaráti, poznáme sa veľmi dobre. Odohrali sme spolu vyše 500 koncertov, a tak spolupráca išla ako po masle. Samo Kovács dokázal perfektne zhmotniť moju predstavu, a potom už to išlo prirodzene,“ spresnil Tomeček.

Ku skladbe vzniklo aj lyric video, o ktoré sa postaral Peter Kanda. V klipe tancuje exotická tanečnica Sara Ahmed.Pôvodne som chcel nakrútiť klasický videoklip, no vzhľadom na súčasnú situáciu som sa rozhodol inak. Toto je moje prvé lyric video a som s ním spokojný. Pozerali sme viaceré lyric videá s mojou manželkou Sophie, ktorú napadlo osloviť jej kamarátku a tanečnicu Saru Ahmed. Spolupracovali na pár tanečných projektoch. Poznám sa s ňou aj osobne, dokonca bola na našej svadbe jednou z družičiek. Počas celého klipu tancuje v pozadí a dodala videu tú správnu emóciu, ktorá pieseň ešte viac podporila,“ konštatuje spevák.

https://www.facebook.com/teraz.sk/

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.