Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Je to oficiálne: KONIEC hviezdneho páru!

Vzťah sa rozpadol po takmer siedmich rokoch spoločného manželstva.

Žiadosťou o rozvod sa potvrdil rozchod partnerov, ktorý sa dostal na verejnosť v januári, keď americké médiá informovali, že celebritný pár žije oddelene a nachádza sa v poradnom procese týkajúcom sa „obvyklých problémov vo vzťahoch“.

Podľa stanice TMZ bolo odlúčenie „priateľské“. Kim Kardashian (40) zároveň požiadala o spoločnú starostlivosť o štyri deti, ktoré s Westom vychováva. Pre Westa je to prvý rozvod, pre Kim už tretí.

Pár, ktorý sa zosobášil na luxusnej svadbe v máji 2014 v Taliansku, už niekoľko uplynulých mesiacov čelil správam bulvárnych médií o svojom krachujúcom manželstve. West (43) pred časom oznámil, že má problémy s bipolárnou afektívnou poruchou. Vlani v júli oznámil tento magnát zábavného priemyslu, že hodlá kandidovať v amerických prezidentských voľbách.

Pár má štyroch potomkov – sedemročnú dcéru North, päťročného syna Sainta, trojročnú dcéru Chicago a 21-mesačného syna Psalma.

Kim sa preslávila realitným televíznym seriálom Kardashianky a ich rodina (2007), ktorý sledoval životy jej rodinných príslušníkov v Los Angeles.

Zdroj: TASR, Instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.