Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Aj kráľovské MANŽELSTVÁ občas škrípu!

Všetci sme len ľudia a žiadne manželstvo nie je dokonalé. Výnimkou nie sú ani manželia britskej kráľovskej rodiny. Poznáte 2 známe kráľovské páry, ktoré sa napriek snahe nakoniec rozviedli?

Princ Charles a Princezná Diana

Pár, ktorý nepotrebuje žiadne predstavovanie. Rozprávkové manželstvo začalo v roku 1981 a po niekoľkých rokoch sa z Charlesa a Diany stali hrdí rodičia Princa Williama a Princa Harryho. Manželstvo však nepokračovalo podľa predstáv a k rozvodu došlo v roku 1996. Dnes môžete vidieť Princa Williama často po boku kráľovnej. Princeznú Dianu postihlo známe veľké nešťastie, keď sa v roku 1997 v Paríži snažila so svojim šoférom a dobrým priateľom utiecť pred paparazzi a ich auto havarovalo.

Princ Andrew a Sarah Ferguson

Andrew a Sarah sa poznali už od detstva a svoje manželstvo uzavreli v roku 1986. Po dvoch rokoch prišla na svet Princezná Beatrice a po štyroch Princezná Eugenie, ktorej mimochodom gratulujeme ku krásnemu prírastku do kráľovskej rodiny. Manželia sa rozviedli v roku 1992, dodnes sú však dobrými priateľmi a obaja žijú v Royal Lodge vo Windsore.

Zdroj: hellomagazine.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.