Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

HOROSKOP: Ktoré znamenia zažijú naozaj nezabudnuteľnú valentínsku NOC?

Prečítajte si, čo vášmu znameniu prinesie Valentín a na čo sa môžete večer tešiť!

Baran

Jedinečné spojenie hviezd bude mať na vás skutočne povzbudzujúci vplyv. Váš valentínsky večer bude vášnivý a plný lásky.

Býk

Urán a Mars budú naklonení vašim túžbam a zažijete naozaj nezabudnuteľný sex. Nebojte sa experimentovať a skúšať všetko, na čo máte chuť.

Blíženci

Tento rok sa možno náhodne stretne e so svojím ex, ktorý sa vám znenazdania ospravedlní za hriechy z minulosti. Valentínska noc môže byť prekvapivo nostalgická a vášnivá jazda po minulosti.

Rak

Vodnár a Rak tvoria momentálne celkom nevyhovujúce spojenie, kvôli ktorému sa zrejme cítite nepríjemne. Váš Valentín sa ponesie v podobnom duchu a vy nebudete mať chuť na nič špeciálne. Ak však počkáte, o niekoľko týždňov sa všetko zlepší.

Lev

Nebudete skúšať nič nové ani zvláštne. Večer si užijete so svojím dlhoročným partnerom alebo priateľmi. Ak budete mať šťastie, váš partner si pre vás pripraví krásny večer, na ktorý nezabudnete.

Panna

Sviatok zamilovaných si užijete naozaj naplno. Váš apetít bude na maxime a vy si užijete každú sekundu strávenú s partnerom. Možno to bude krátka známosť, no večer za to bude iste stáť!

Váhy

Tento večer bude váš! Budete sa cítiť príťažlivo a sexi. Čas strávite s partnerom, ktorý sa postará o vaše blaho. Ak nemáte partnera, žiaden strach. Na Valentína vás čaká milé prekvapenie…

Škorpión

Planéty sa spoja vo váš prospech a vy budete prekypovať vášňou a sexepílom! Spojenie viacerých planét aktivuje vašu živočíšnu, vášnivú stránku a noc s partnerom bude plná dokonalého sexu.

Strelec

Strelec si užije Valentína s niekým, s kým doteraz neplánoval. Valentínska noc bude pre strelca prekvapivá, no veľmi príjemná a zábavná. Možno nebudete mať sex, no večer si jednoznačne užijete.

Kozorožec

Valentín sa bude niesť v znamení oddychu a príjemného relaxu s vašou polovičkou. Zabudnete na všetky starosti, otvoríte si chutné víno a budete si užívať spoločné chvíle.

Vodnár

Tohtoročný Valentín si rozhodne zapamätáte! Vaša polovička má pre vás pripravené veľké prekvapenie, ktoré vám spestrí toto nezáživné obdobie. Ak nemáte partnera, môžete sa tešiť na osudové stretnutie, ktoré sa časom premení na niečo veľké.

Ryby

Môžete sa tešiť na príjemné chvíle v posteli, ktoré budú sprevádzané vášnivým vzplanutím a romantickými bozkami. Váš partner si dá záležať, aby sa postaral o vaše pohodlie a vy si večer poriadne užijete.

Zdroj: Bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.