Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

STRELEC si svojich partnerov vyberá veľmi dôkladne. Ktoré znamenia sa k nemu hodia?

Strelec má pomerne špecifickú povahu. Ak vás zaujíma, ktoré znamenia sú preňho tie pravé, čítajte ďalej.

Strelec je dobrodružný typ človeka, ktorý sa nechce zbytočne viazať, takže manželstvo preňho nie je prioritou. Avšak ako každý, aj strelec k spokojnému životu potrebuje lásku.

Strelec je divoký a nespútaný, miluje adrenalín, prekvapenia a napätie. Spoznávanie nových kultúr, cestovanie a šport – to sú záľuby, ktoré strelca robia šťastným.

To však neznamená, že sa strelec nikdy neožení. Potrebuje len veľa slobody a vzrušenia, aby to vo vzťahu fungovalo. Strelec potrebuje partnera, ktorý je dosť nezávislý, rozhľadený a energický. Potrebuje niekoho, kto s ním dokáže udržať krok a zároveň byť „lepidlom“ na udržanie spoločného vzťahu.

Aj keď je strelec divoch, stále potrebuje niekoho, kto ho uzemní a ukáže mu aj realitu. Ktoré tri znamenia sú pre strelca ideálne?

Baran

Lev

Toto ohnivé znamenie okorení strelcov život a spolu vytvoria vášnivý pár.Strelec bude milovať levovu divokosť, sebadôveru a nadšenie zo života. V tomto vzťahu si svoje miesto nájde romantika, vášeň aj humor.

Váhy

Hoci ľudia v znamení váh nie sú príliš divokí, dokážu so strelcom vytvoriť pomerne stabilnú dvojicu. Váhy milujú spoločnosť a často sa stretávajú s priateľmi, čo ocení strelec, ktorý rád trávi čas bez partnera. Navyše váhy si potrpia na úprimnosti rovnako, ako strelec.

Zdroj: Bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.