Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

TIPY na voňavé darčeky pre ŽENU!

Dnes sme si pre vás pripravili zopár skvelých tipov na voňavé darčeky, ktorými potešíte kamarátku, kolegyňu, svokru či inú ženu. Pozrite si náš výber (nielen) vianočných darčekov!

Chystáte sa na vianočný večierok v práci, k svokrovcom na večeru či s kamarátkami na vianočný punč? Nekupujte zbytočné darčeky, ktoré zapadnú prachom!

Sviečka

Voňavá sviečka v elegantnom stojane či obale iste poteší každú ženu. Sviečka je nielen krásna dekorácia, ale využitie si nájde v každom byte.

​Víno

Vôňa červeného vína jednoducho patrí k Vianociam. Darujte žene kvalitné víno, ktoré ju iste poteší viac než gýčová figúrka, krém, ktorý nepoužíva či iná zbytočnosť, ktorú narýchlo kúpite na pumpe!

​Domáce perníčky

Priateľku iste potešia domáce medovníčky, ktoré budú rozvoniavať v celej obývačke. Ak sa rozhodnete obdarovať svokru, určite si u nej šplhnete. Perníčky môžete zabaliť do pekného papiera, krabičky alebo sklenenej nádoby.

​Parfém

Kúpiť vhodný parfém je tvrdý oriešok, no ak poznáte vkus danej ženy, môžete ju obdarovať aj parfémom. My máme radi nezvyčajné parfémy, ktoré pochádzajú z malých rodinných parfumérií.

​Aký darček by ste chceli dostať VY?

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.