Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Najlepšie miesta na požiadanie o ruku podľa znamenia!

Prinášame vám niekoľko ideálnych miest na túto nezabudnuteľnú chvíľu podľa toho, aké je vaša drahá znamenie.

Ľudia narodení pod znamením baran sú vášniví, motivovaní a kreatívni. Nebránia sa ani adrenalínom naplnenému požiadaniu o ruku! Čo tak pri lete balónom?

Býky sú známe svojou ambicióznosťou, praktickosťou a vernosťou. Ľudia znamenia býka sú rodinne založení, takže sa nebojte pokľaknúť ani na rodinnom stretnutí.

Blíženci patria medzi tých najvšestrannejších. Vážia si malé pozornosti a pre požiadanie o ruku by ste určite mali zvoliť čosi romantické. Žeby pláž, západ slnka a kapela?

Raky majú vždy radi svoj čistý priestor okolo seba. Preto by ste mali vybrať tú správnu atmosféru u vás doma alebo niekde v súkromí. Možno snehom zaviata chatka, krb, deka a prosecco?

Presným opakom raka je práve lev. Lev je odvážny, tvrdo pracujúci a skromný. Prieskumy hovoria o tom, že ženy v znamení leva si požiadanie o ruku predstavujú hlavne na verejnosti, napríklad v reštaurácii s množstvom tlieskajúcich ľudí naokolo.

Panny sú perfekcionisti. Nemusíte plánovať nič extravagantné a opäť postačí tá správna atmosféra u vás doma. Kreativite sa však nikdy medze nekladú a tá chvíľa musí byť aj doma nezabudnuteľná.

Váham panuje planéta Venuša, sú zdvorilé a plné šarmu. Pokľaknúť môžete napríklad v Paríži! Dláždené ulice, fantastické víno a najrôznejšie syry k tomu.

Škorpióny sú nesmierne inteligentné, vášnivé a niekedy ťažko pochopiteľné. Dajte si od mesta na víkend pauzu a požiadajte ju o ruku napríklad v Ríme, Florencii či v Barcelone.

Strelci milujú dobrodružstvo, objavovanie a sú plní vášne. Dajte si záležať a vymyslite niečo úplne mimo chápania ostatných ľudí. Požiadajte ju o ruku napríklad pri potápaní!

Kozorožce si potrpia na detailoch a sú perfekcionisti, ktorí sa neboja konvencií. Ideálnym miesto na požiadanie o ruku môže byť kľudne zámok či palác. Spravte z nej princeznú na celý život!

Ryby majú síce romantiku v srdci, ale sú to rebeli od prírody, takže sa konvenciám oblúkom vyhnite. Sú to voľné duše, takže ju môžete skúsiť požiadať o ruku v záhrade. Tú poriadne nedekorujte svetielkami, sviečkami a hlavne tou správnou hudbou.

Zdroj: goodtoknow.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.