Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Budete otcom? Pripravte sa a (takmer) nič vás neprekvapí!

Otcovstvo nie je žiadna sranda a vyžaduje si istú prípravu, ktorá však nie je žiadnou vedou.

Spravte si svoj výskum

Literatúry o otcovstve nájdete viac než dosť. Nájdite si tú, ktorá sa vám bude ľahko čítať a ponorte sa do jej dobrých rád a typov, ako otcovstvo zvládnuť.

Starajte sa o svoje zdravie

Vaša pohotovosť a pripravenosť je spojená aj s tým, ako sa cítite. Dbajte o to, aby ste boli vo forme vždy, keď budú vaši najbližší potrebovať vašu oporu.

Rozprávajte sa s partnerom

Komunikácia ju kľúčom ku každému šťastnému vzťahu. Neváhajte sa zdôveriť vašej polovičke s vašimi obavami, postrehmi či rôznymi novými poznatkami.

Rozhodnite sa, akým otcom chcete byť

Onedlho sa ocitnete v roli vzoru pre novo narodené dieťa, a preto je vhodné mať jasno v tom, akým vzorom preňho chcete byť.

Oslávte rôzne míľniky

Každé malé víťazstvo sa počíta a je zámienkou aj na veľkú oslavu. Nezabúdajte všetko starostlivo zdokumentovať, raz vás vaša snaha veľmi poteší.

Nájdite si svoje miesto v prípravách

Čím lepšie budete mať svoje povinnosti rozdelené, tým ľahšie sa vám budú spĺňať. Môžete sa napríklad naučiť pripravovať detskú sedačku, poskladať nábytok do novej detskej izby či navštíviť partnerský prípravný kurz.

Základom všetkého je udržať si chladnú hlavu a zbytočne nezačať panikáriť. Nech sa stane čokoľvek, žiadna kaša sa neje horúca!

Zdroj: healthline.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.