Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Tip na skvelú komédiu: Ženská pomsta

Z čokolády priberiete. Zo sladkej pomsty nie!

Filmový manuál pre ženy ako potrestať neverných partnerov nakrútil slovenský režisér Dušan Rapoš. Do úsmevného pohľadu na mužskú krízu stredného veku a oslavu ženskej solidarity obsadil známe tváre.

Komédia má byť dámskym hereckých koncertom trojice Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva Vejmělková. Hrajú tri ženy v zrelom veku, ktoré sa náhodou stretnú u psychoterapeuta. Na jednej strane ich rozdeľuje profesia, temperament i povaha, ale spája ich rovnaký problém – nevera manželov, ktorým obetovali desiatky rokov spoločného života. Rovnaké trápenie ich zblíži a zhodnú sa, že lepšia než drahé sedenie u psychoterapeuta a obaľovanie si nervov čokoládou, bude sladká pomsta. Spoja sily a pre svojich neverných manželov pripravia peklo už na zemi.

„Veľmi by som si priala, aby do kina prišli ženy všetkých generácií a pozreli sa spoločne s nami na problém nevery z humorného nadhľadu, pretože lepší než slaný plač, je sladká pomsta. A nepriberiete z nej,“ avizuje filmovú novinku Eva Vejmělková, ktorá v príbehu stvárnila právničku Sandru. „Budem rada, keď náš príbeh pomôže ženám, ktoré boli, alebo sú v podobnej zložitej situácii a možno ten svoj problém vďaka nám uvidia trochu z nadhľadu,“ dodala.

„Ja by som do kina pozvala všetky ženy, ktoré boli podvedené svojimi partnermi, pretože nakoniec zistia, že to nie je až taká tragédia a že život môže byť zábavnejší a zaujímavejší i potom,“ pridala sa Mahulena Bočanová, ktorá stvárňuje filmovú novinárku Monu.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.