Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vzťah na diaľku je skúškou vašej lásky!

Nie je to ľahké byť od seba tak dlho a toľko kilometrov. Dobrá rada, ako toto obdobie prežiť je nad zlato. My ich máme pre vás hneď 5!

Menej je viac

Ak spolu budete tráviť 12 hodín denne na internete, nevykompenzujete si tým vzdialenosť medzi vami. Práve naopak. Veci sa budú zrejme len zhoršovať. Môže sa stať, že sa vašou láskou „unavíte.“

Nastavte si jasné pravidlá

Aký vážny je váš vzťah? Ste v otvorenom partnerstve? Čo od neho očakávate? Čo je v ňom dovolené a čo nie? Všetko si vyjasnite ešte pred odjazdom partnera. Aby jeden z vás nebol neskôr poriadne prekvapený.

Trávte spoločne čas

Môžete spolu hrať online hry, pozerať spolu filmy, seriály alebo dokumenty. Vezmite partnera pomocou videohovoru na prechádzku parkom, alebo na nákup do obchodu. Možností je veľa, stačí si vybrať.

Navštívte sa!

Oveľa lepšie sa vám bude komunikovať, ak budete navzájom poznať prostredie a ľudí okolo vás. Víkend strávený niekde v cudzine s vaším drahým, môže byť veľmi romantický.

Cieľ

Čo očakávate na konci tohto úseku vášho vzťahu? Na ako dlho ste rozdelení? Čo vás čaká, keď budete opäť spolu žiť? Svadba? Spoločné bývanie? Premyslite si, k čomu váš vzťah smeruje. Nepremárnite roky života vo vzťahu, ktorý nemá potenciál.

Zdroj: lifehack.org

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.