Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ste po rozchode? Tieto triky stlmia bolesť

Rozchod vie byť niekedy poriadne bolestivý. A to najmä vtedy, keď to jedna strana nečaká a príde to ako blesk z jasného neba. Bolesť, ktorú cítite, sa vie pretaviť až do fyzickej bolesti. Aj keď sa hovorí, že čas všetko zahojí, vyskúšajte nasledujúce tipy ako prekonať rozchod bezbolestnejšie.

Začnite športovať

Nemusíte sa hneď upnúť na to, že chcete zabehnúť maratón, stačí vybehnúť do prírody, zabehať si alebo ísť si zaplávať na plaváreň. Neseďte doma a nestrácajte čas, ktorý môžete radšej investovať do seba. Pri športe sa navyše uvoľňujú endorfíny, hormóny šťastia, ktoré vám môžu teraz trochu chýbať.

Trávte čas s blízkymi

Stretávajte sa rodinou, kamarátkami či kamarátmi, ktorí vás podržia. Nebojte sa pred nimi otvoriť, hovoriť o rôznych témach, veď vás predsa poznajú a neodsúdia. Strávte čas s ľuďmi, ktorí vás majú radi a vy ich tiež.

Spomeňte si

Možno ste si ani neuvedomili, že s koľkými ľuďmi ste sa už dlho nevideli. Bývalá kolegyňa, spolužiak alebo sused z bytovky, s ktorými ste si tak rozumeli. Objavte vo svojich kontaktoch starých známych a zavolajte ich na kávu, len tak, porozprávať sa.

Robte si zoznamy

Naplánujte si svoj deň, prípadne týždeň aktivitami, na ktoré ste doposiaľ „nemali“ čas. Zapíšte si aj vaše sny, ktoré ste si nestihli naplniť, napríklad kurz varenia alebo exotická dovolenka. Fantázií sa medze nekladú.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.