Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Filmový svet v smútku: Navždy nás opustila obľúbená hviezda zo seriálu Sex v meste!

Usmievavý herec nám bude veľmi chýbať.

V utorok zomrel americký herec Willie Garson (57), ktorý bol známy predovšetkým úlohou talentového agenta Stanforda Blatcha v seriáli Sex v meste. Oznámil to jeho syn. Informácie priniesol v stredu webový portál britskej spravodajskej televízie BBC.

V kultovom seriáli spoločnosti HBO hral rolu blízkeho priateľa a dôverníka hlavnej postavy, Carrie Bradshaw, ktorú stvárnila Sarah Jessica Parkerová. Naposledy pracoval na voľnom pokračovaní tohto seriálu s názvom And Just Like That. Pôjde o desať dielov seriálu, ktoré majú mať v USA premiéru ešte tento rok.

Garson bol tiež známy ako podvodník Mozzie v televíznom seriáli Biele goliere (White Collar). Objavil sa aj v slávnych seriáloch Akty X a Priatelia. V roku 1998 sa začal vysielať seriál Sex v meste a Garson hral Stanforda Blatcha vo všetkých sezónach – túto rolu si zopakoval aj v dvoch filmoch.

Mario Cantone, ktorý stvárnil jeho seriálového partnera Anthonyho Marentina, napísal na Instagrame: Som zdrvený a ochromený žiaľom… Bol si darom bohov.“

Cynthia Nixonová, ktorá v seriáli stelesňovala postavu Mirandy Hobbesovej, uviedla: „Všetci sme ho milovali a zbožňovali prácu s ním. Bol nekonečne zábavný na obrazovke aj v skutočnom živote. Bol zdrojom svetla a priateľstva.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: TASR, instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.