Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Známa tvár to PREHNALA so samoopaľovacím prípravkom: Čo sa vlastne stalo?

Selene Gomez sa stalo niečo, čo by zrejme nechcel zažiť nikto z nás – na jednom z najväčších spoločenských podujatí doslova vytŕčala z davu. Ale nie tak, ako by si želala.

Met Gala je jedno z najprestížnejších a najsledovanejších módnych podujatí v Amerike. A keď sa účastníte tak veľkého podujatia, zrejme netúžite po negatívnej pozornosti. Občas sa to však stane a nedá sa robiť nič iné, ako prežiť to so vztýčenou hlavou. Presne tak, ako to urobila aj Selena Gomez.

Tá sa na podujatí ukázala v nádhernom outfite, no jej pleť bola výrazne tmavšia. Svetové médiá ihneď zareagovali. Selena sa však nezľakla a neskôr vysvetlila, čo sa vlastne stalo:

Keď som sa chystala na toto prestížne podujatie, všetko vyzeralo perfektne. Môj outfit, moje vlasy, môj make-up… no moja pokožka bola akási svetlá. Tak sme si s maskérkou povedali, že použijeme samoopaľovací krém. Najprv to bolo fajn – prirodzené opálenie. Keď som však dorazila na miesto, moja pokožka začala nezastaviteľne tmavnúť! Netušila som, čo robiť. Sedela som medzi stovkami ľudí, všade boli kamery a ja som iba tmavla. Vedela som, že ma verejnosť zožerie zaživa, no nemohla som odísť,“ zakončila Selena historku, ktorá je vlastne komická.

Zdroj: glamourmagazine.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.