Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Charizmatický a šarmantný – taký je Tomáš Maštalír podľa speváčky Tiny!

Tina so známym hercom naspievala titulnú pieseň k filmu Známi neznámi.

Prvýkrát sme sa s Tinou stretli osobne až pri nakrúcaní videoklipu, lebo pieseň sme nahrávali každý sám. Tina bola ako ryba vo vode. Absolútny a ostrieľaný profesionál. Bolo vidieť, že tieto veci sú pre ňu prirodzené,“ priblížil nahrávanie videoklipu Maštalír. Herec priznáva, že pre neho to bola opäť nová skúsenosť:Ako nováčik som sa ocitol v priestore, v ktorom sa Tina cíti ako doma. Nezostávalo mi nič iné, len zraziť opätky a snažiť sa s ňou udržať krok.

https://www.instagram.com/p/CRUDV_dMaaE/

Pieseň Jedno ráno sa nahrávala na viac etáp na trati Bratislava – Praha. Okrem Fefeho, ktorý pieseň produkoval, ju hudobne supervízoval Michal Novinski a Jan P. Muchow. Obaja sú niekoľkonásobní držitelia ocenenia Český lev i mnohých iných cien za filmovú hudbu. Videoklip k piesni sa nakrúcal v Bratislave pod režisérskou taktovkou Vlada Kriška.

Na spoluprácu s Tomášom som sa veľmi tešila, lebo ho roky vnímam ako sympatického a talentovaného herca. Tomáš má určite mnoho predností, ale jedna z najvýraznejších, ktoré môžem ako nezávislý pozorovateľ vnímať, je tá, že má neopísateľnú charizmu v hlase. To je často väčšia výhoda ako mať nekonečný rozsah,“ komentovala spoluprácu s hercom speváčka Tina, ktorá si myslí, že ak by Tomáš Maštalír nahral jedno EP, s prehľadom si ho kúpi: Lebo jeho hlas je balzam. Má charizmu, šarm, a to sa nedá kúpiť, ani natrénovať.“

Zdroj: TASR, instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.