Veselá zmrzlinárka Barbara Szalaiová priniesla do Bratislavy malé Taliansko. Sladkou odmenou za hodiny driny sú pre ňu ľudia, ktorí sa vždy radi vrátia a vyskúšajú aj netradičné príchute zmrzliny – ako fialka, ananás a rozmarín, kozí syr či muškátové víno.
Z talianskej zmrzlinárskej školy priniesla na Slovensko poctivé gelato podávané tradičným lopatkovým spôsobom. Mladá, vysmiata Barbara hovorí, že do otvorenia zmrzlinárne išla „na punkáčku“ a nemala žiadne veľké podnikateľské plány. Jej úspechu predchádzal sen a dlhé mesiace pokusov urobiť výnimočne dobrú a poctivú zmrzlinu.
Víkendový oddych si s Adrianou Špronglovou užívate vždy v sobotu od 8-mej do 12-tej a v nedeľu od 8-mej do 11-tej! 🙂