Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Fanúšikovia kapely Coldplay sa môžu tešiť na nový singel!

Dočkáme sa aj nového albumu?

Skupina Coldplay prekvapila fanúšikov správou o novom singli. Na sociálnych sieťach uviedla, že v piatok 7. mája vydá skladbu Higher Power.

Pred niekoľkými dňami sa na rôznych miestach sveta objavila outdoorová reklama na tajomné webové stránky alienradio.fm plná zašifrovaných odkazov. „Prenos začatý, zostaňte v pohotovostnom režime, uvádzala stránka a pridružený twitterový profil. Internetom sa okamžite začali šíriť divoké teórie a pokusy dešifrovať odkazy z bilbordov. Oznámením na sociálnych sieťach Coldplay potvrdili špekulácie a prezradili, že ide o kampaň k novinke Higher Power.

Coldplay ponúkajú fanúšikom ďalšiu zábavnú hru. Na jeseň 2019 takisto odštartovali kampaň k zatiaľ poslednému albumu Everyday Life s pohľadnicami v antikvariátoch a tlačeným inzerátom v miestnych novinách. Tentokrát si pomáhajú mysterióznymi symbolmi, tajuplnými signálmi a podivnými heslami.

Zvláštnu formu má aj oznámenie svetu, že Coldplay vydávajú nový singel. Píše sa v ňom o malej klávesnici, umývadle a naozajstnom zázraku z vesmíru. Žiadne ďalšie detaily okrem mena producenta Maxa Martina skupina neprezradila, ale je isté, že hra bude pokračovať. Fanúšikovia sa pýtajú, či sa dočkajú nového albumu, či sa bude volať Alien Radio, ako o tom mnohí špekulujú.

https://www.facebook.com/teraz.sk/

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.