Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

VIDEOKLIP: Adam Ďurica vydáva novinku s názvom Medzi nami!

Započúvajte sa do podmanivých tónov jeho najnovšej skladby.

Po skladbe Pravdupovediac, ktorú počúvate aj z éteru Rádia Jemné, predstavil ADAM ĎURICA ďalšiu novinku! Tá opäť potvrdzuje jeho nové hudobné smerovanie. Volá sa Medzi nami.

„Pre mňa to, že mením hudobné smerovanie je úplne prirodzené. Ja sa mením, vyvíjam sa ako človek, už nie som ten istý Adam, ktorý písal Mandolínu a pesničky z tohto obdobia. Už ma to ťahá k niečomu inému – novému. Veci okolo mňa sa menia, doba sa zmenila a to všetko mení moje vnímanie a to všetko sa odráža na mojej hudbe. Momentálne ma baví hľadať nové spôsoby vyjadrenia. Vždy ma bavilo hľadať nový zvuk a ten som definitívne našiel v posledných skladbách s Lacom Rychtárikom ako mojím aktuálnym producentom“ vysvetlil Adam.

Okrem Adama Ďuricu a Laca Rychtárika je za novinkou aj krásny text Adriany Pusztovej.

„Skladba vznikla tak, že som dostal krásne texty od Adriany Pusztovej a z nich ma najviac oslovil tento. Má silnú atmosféru a tá ma hneď stiahla do seba. Význam textu som umocnil hudbou, ktorá dokopy s textom vytvára až filmovú atmosféru“ priblížil.

„Myslím, že všetci sme ovplyvnení súčasnou situáciou, ja osobne som sa viac ponoril do hĺbky a viac som prišiel k podstate toho, čo chcem robiť. Koncertovanie aj kontakt s fanúšikmi mi samozrejme veľmi chýbajú a neviem sa dočkať, kedy im svoje nové veci odprezentujem naživo. Nové songy stále pribúdajú, takže čoskoro túto kapitolu uzavriem do albumu! ;-)“ doplnil Adam Ďurica

Skladba Medzi nami už dostala aj vizuálnu podobu, krásne lyric video, z dielne Jakuba Mahdala a Jakobyfilms.

Zdroj: PR SPRÁVA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.