Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

VIDEOKLIP: Miro Jaroš venoval novú pieseň svojej MAME a nakrútil s ňou klip!

Pozerali sme sa na more pri západe slnka a počúval som, ako mi rozprávala o tom, aké veci si mám v živote vážiť a ktoré sú pominuteľné…

Spevák Miro Jaroš predstavil v deň svojich 43. narodenín videoklip k novému singlu Nič nie je lepšie. Pesničku venoval svojej mame a videoklip nakrútil spoločne s ňou na Maldivách.

Nový singel venoval Jaroš svojej mame, ktorá stojí vo veľkej miere ako inšpirácia za albumom, za jeho atmosférou a posolstvom. Skladbu Nič nie je lepšie napísal počas minuloročnej dovolenky na Maldivách. „Moja mama bola čerstvo vyliečená onkologická pacientka a zobral som ju k moru, na miesto, kde som bol už predtým, aby si oddýchla,“ spomína. „Pozerali sme sa na more pri západe slnka a počúval som, ako mi rozprávala o tom, aké veci si mám v živote vážiť a ktoré sú pominuteľné. Tak ma to dojalo, že som z nášho rozhovoru spravil pesničku,“ prezradil.

Nahratá melódia putovala ešte v ten večer na Slovensko Mirovmu spolupracovníkovi Marekovi Dankovi, ktorý začal pracovať na hudbe. „Ráno som si našiel v maile prvý nástrel a pesničku som spolu so Zuzkou Kubašákovou dotextoval,“ dodáva spevák. Jeho mama netušila, že sa chystá pesnička, Miro ju chcel prekvapiť. Ku skladbe sa vrátil koncom minulého roka, keď prišiel do štúdia, aby ju nahral na album:

„Vrátili sa mi spomienky, ako som ju tvoril a navrhol som mame, či by prišla do štúdia a ešte raz mi povedala všetky tie veci, ktorým verí a podľa ktorých žije a ona súhlasila. Pesničku som jej potom pustil, až keď vyšiel album a veľmi sa smiala, keď sa v nej počula.“

Začiatkom tohto roka Miro odcestoval na dovolenku opäť s mamou. „Keď sme sa tento rok vrátili na to isté miesto, kde pesnička vznikla, už aj mama ju poznala naspamäť a niekoľkokrát sme si ju zaspievali spolu na pláži,“ spomína spevák. Zo spoločných chvíľ nakrútil sám záznam na mobil pomocou selfie tyče a postaral sa tak o materiál na výrobu videoklipu. Ten napokon sfinalizoval Štefan Lelovič postrihaním záberov, ktoré mu spevák z ostrova poslal na Slovensko.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.