Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Privítajte jar vo vašom domove!

Kedy je ideálnejší čas na úpravu bytu ako teraz, keď v ňom trávime maximum času?

Farby sú základ

Vymeňte tmavé vankúše, deky či sviečky. Teraz je čas na zelenú, žltú, ružovú či modrú. Vneste do bytu jarné farby a verte, že spolu s nimi zacítite jar. Kúpte si jarné dekorácie, vázičky či nové vankúše s jarnou potlačou. Nebojte sa kombinovať, veď práve to je zábava!

Živé kvety prevoňajú celý byt

Konečne môžete mať byt plný voňavých kvetov! Živé kvety vám prinesú nielen nádych jari, ale tiež krásnu vôňu a energiu. Kvety môžete dať do váz, ale nezabúdajte ani na kvetináče. Okná ozdobené muškátmi sú predsa klasika!

Vneste do bytu svetlo

Odhrňte ťažké závesy a žalúzie a vpustite si do bytu jar. Slnko vám krásne presvetlí byt a vyženie zimnú tmu. Otvorte okná a dovoľte jari, aby vniesla do vašich izieb svoju ľahkosť a svetlo.

Upratovanie

Teraz je skvelý čas na veľké jarné upratovanie! Povysávajte pavučiny, utrite prach a vytrieďte si šatník. Odložte všetko, čo vám pripomína zimu a vymeňte kabáty za jarné bundy a plášte.

Balkón či terasa

Konečne môžete tráviť čas na balkóne zaliatom slnkom! Vyložte záhradný nábytok, namaľujte zábradlie a vytvorte si malú oázu. Raňajky na balkóne sú dokonalým štartom dňa. O romantických večeroch pri sviečkach vám ani nemusíme hovoriť. Vytiahnite pohodlné vankúše a deky a vyložte si nohy s pohárom chutného vína.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.