Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

WOW, v telke nás čaká obrovské PREKVAPENIE! Viete, kto sa vráti na obrazovky?!

Všetci fanúšikovia sitcomu Fraiser sa môžu tešiť na nové časti!

Obľúbený americký sitcom Frasier, v ktorom ako hlavná postava účinkoval Kelsey Grammer ako pedantný psychiater so svojou vlastnou rozhlasovou šou, sa vráti na televízne obrazovky. Informovala o tom vo štvrtok stanica BBC.

Grammer potvrdil návrat tejto šou slovami: „S radosťou očakávam zdieľanie ďalšej kapitoly na pokračujúcej ceste doktora Frasiera Cranea.“ To, či sa na obnovení seriálu budú podieľať aj jeho ďalší pôvodní protagonisti, nebolo bezprostredne známe.

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993-2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

„Fanúšikovia sa už dlho dožadovali jeho návratu, a my im teraz vyhovieme,“ uviedol David Stapf, riaditeľ produkčnej spoločnosti CBS Studios.

Seriál bude sprístupnený na novej streamingovej službe Paramount+, termín však ešte nestanovili.

Postava doktora Frasiera Cranea sa po prvý raz objavila v sitcome Cheers; vo voľnom pokračovaní sa psychiater vrátil do domovského mesta Seattle, kde sa staral o svojho otca v podaní Johna Mahoneyho, ktorý zomrel v roku 2018.

Šou sa tiež zameriava na Frasierove vzťahy so svojím bratom Nilesom (David Hyde Pierce), s anglickou gazdinou Daphne Moonovou (Jane Leevesová) a so svojou spolupracovníčkou v rozhlase Roz Doyleovou (Peri Gilpinová).

Neodmysliteľnou súčasťou Frasierovej domácnosti je aj psík Eddie, ktorý patrí jeho otcovi Martinovi Craneovi.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.