Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Tip na hudobný vianočný darček: Skvelá Ewa Farna vydáva dvojalbum!

Plní tak prianie svojich fanúšikov.

Speváčka s nezameniteľným hlasom a charizmou Ewa Farna vydáva na prianie svojich fanúšikov nový výber hitov a výnimočných stretnutí na dvojalbume Singles & Specials.

Album komplexne mapuje jej doterajšiu úspešnú kariéru, počas ktorej pozitívne „zasiahla“ niekoľko generácií. „Pro mě je to poohlédnutí za 14-ti lety zpívání a natáčení,“ hovorí Ewa Farna.

Prvý album Singles obsahuje hity od Měls mě vůbec rád, cez Vánoce na míru až po emotívny duet s Davidem Stypkou – Dobré ráno, milá.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na druhom CD nájdu fanúšikovia záznam z mimoriadnych live vystúpení a spoluprác s výnimočnými hosťami. BestOfka Singles & Specials vyšla 4. decembra ako CD a na všetkých streamovacích službách.

Tento album si fanúšikovia doslova vypýtali: „Fanoušci si na koncertech stýskali, že už jedny z prvních desek nejsou k dostání a jsou vyprodány. A tak jsme udělali výběr toho hudebně nejstěžejnějšího pro mojí karieru a sestavili tuhle Singles & Specials desku. Příznivcům tak může zkrátit čekání na nejnovější řádovou, kterou chystám a zároveň dát důvod zavzpomínat na všechny ty chvíle při kterých jim mé písničky dělaly společnost,“ hovorí speváčka.

„Pro mě je to poohlédnutí za 14 lety zpívání a natáčení a pocitově, jak bych to jen popsala, asi jako bych si otevřela svůj deníček. Když jsem nazpívala první singl Měls mě vůbec rád bylo mi 12, dnes mám vlastní rodinu, je mi 27 a vydávám v podstatě Best ofku… Je to krásný pocit. Tak třeba Vám taky udělá radost,“ dodáva Ewa Farna a pozýva fanúšikov k počúvaniu toho najlepšieho z jej repertoáru.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.