Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Veronika Strapková predstavuje nový ALBUM s názvom NOVÁ: Je to pre mňa nová kapitola

Speváčka Veronika Strapková prichádza v tomto predvianočnom období s novým, v poradí druhým štúdiovým albumom, ktorý dostal názov Nová. Ponúka na ňom 12 piesní, medzi nimi svadobnú skladbu S tebou či Neverím, kde v klipe možno vidieť manželov Mary a Adriana Bartalosovcov.

Spolu s albumom vychádza aj nový singel Kým ťa mám. Veronika na ňom spolupracovala s členmi známej skupiny No Name. Nápad vznikol v hlave klávesáka kapely Zoliho Sallaia. Ten zložil hudbu a speváčka pieseň otextovala ako vyznanie svojmu manželovi, s ktorým sa po ôsmich rokoch chodenia v lete zosobášila.

Keď som napísala text, Zoli ho ukázal Igorovi Timkovi a ten sa rozhodol mi s ním ešte pomôcť, aby nadobudol väčšiu konkrétnosť. Napokon som celú pieseň nahrala v Košiciach a mala som tak možnosť zažiť proces tvorby s pre mňa legendárnymi hudobníkmi. Som za tú skúsenosť nesmierne vďačná,“ uviedla pre médiá speváčka a dodáva: „Igor a Zoli sú príjemní ľudia, ktorí majú hudbu naozaj radi. Obaja sa venujú aj mladým umelcom a ja som šťastná, že na albume mám takúto pieseň v spolupráci s touto dvojicou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: TASR, Instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.