Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Miley Cyrus opäť prekvapuje!

Vystupovanie americkej popovej speváčky Miley Cyrus je už po dlhšiu dobu o niečo pokojnejšie. V piatok 16. 10. vypustila Miley do sveta nový singel v rámci projektu Miley Cyrus Backyard Sessions. Jedná sa o cover verziu známej piesne speváčky Britney Spears.

Miley v sebe nijak neskrýva svoje sympatie k svetoznámej speváčke Britney Spears či skupinám ako Nsync či Metallica. Pokojná cover verzia singlu „Gimme more” je skutočným prekvapením. Celá pieseň pripomína kombináciou bicích, akustickej gitary a spevu Miley Cyrus skôr country než dnešný pop.

Po zverejnení Miley otaggovala aj samotnú Britney Spears, no tá sa zatiaľ oficiálne k novému hitu nevyjadrila. Avšak jej mladšia sestra, Jamie Lynn Spears, singel evidentne schvaľuje. Ani známa americká herečka Vanessa Hudgens na seba nenechala čakať a pieseň okomentovala slovami: „Oh. Wow. Wow. Wow”

V rámci projektu Miley Cyrus Backyard Sessions uverejnila americká speváčka aj covery skupín The Velvet Underground či Pearl Jam. Čo na to hovoríme my? Len tak ďalej Miley!

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.