Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

TIPY na jesenný večer!

Čo robiť počas dlhých jesenných večerov?

Počas leta sme si zvykli na dlhé a teplé večery plné smiechu, jedla, vína či smiechu s priateľmi. Leto však pomaly vystriedala jeseň, ktorá sa nemôže popýšiť dlhými, ani teplými večermi. Ako sa na jeseň nezblázniť pri telke a čo robiť večer?

1. večera s partnerom / priateľmi

V príjemných večeroch môžete pokračovať aj na jeseň! Vymeňte drinky za varené víno, grilovačky za spoločné varenie v kuchyni pri príjemnej hudbe. Ak máte balkón či terasu, príjemný večer si môžete dopriať aj na jeseň.

​2. filmový večer

Čo poviete na filmový maratón s pukancami, vínom a zmrzlinou? Je len na vás, či pozvete kamarátky, rodinu alebo si pozriete romantický film sama.

3. doprajte si čas pre seba

Doprajte si príjemný relaxačný večer. Napustite si vaňu, nalejte šampanské a zapnite svoju obľúbenú hudbu. Kedy naposledy ste si dali pleťovú masku, nalakovali nechty a čítali si v župane? Toto klišé potrebuje každá z nás!

4. vzdelávajte sa

Nechcete sedieť na kresle s pohárom vína v ruke? Potom máme pre vás skvelý tip! Pozrite si zaujímavý dokument, prednášku či rozhovor s podnetnou osobnosťou. Nemusíte ani nikam chodiť – na internete nájdete mnoho on-line prednášok, ktoré stoja za pozretie!

5. namaľujte obraz

Večer plný umenia? Aby ste si spríjemnili svoj večer umením, nemusíte ísť do divadla, ani do galérie. Stačí vám plátno (alebo čistý papier), farby a zopár štetcov. Pustite si relaxačnú hudbu a nechajte svoj mozog, nech sa uvoľní.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.