Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Leto sa ešte nekončí. Neodkladajte žabky a noste ich štýlovo!

V posledných rokoch sa ale tento trend dostáva aj do ulíc. Ako najlepšie zaradiť žabky do svojho šatníka?

V lete, keď teploty prekračuje hranicu 30 stupňov Celsia, je najpríjemnejšie, keď na sebe máte čo najmenej oblečenia. Pre obuv platí to isté – komu by sa chcelo potiť v teniskách?! Dámske žabky, ako si ich mnohí predstavujú, ale nie sú úplne vhodným kúskom do kancelárie. Ako nosiť žabky a byť štýlová?

Overalom k pohodliu
Ľahký letný overal je skvelou príležitosťou, ku ktorej si obuť žabky. Tým obyčajným penovým sa ale vyhnite. Siahnite po trendy žabkách s vyššou korkovou podrážkou alebo so zaujímavo riešeným pásikom napríklad zo saténovej mašle. Nebojte sa farieb a vzorov. Jednoduchému overalu doprajte aj výraznejšie farby, ako je oranžová alebo zelená. Skvelo poslúžia aj zvieracie vzory.

Šaty na horúce dnijemne
Pri šatách je to takmer rovnaké ako pri overale. Iné žabky ale vyberte k dlhým rozviatym šatám po zem a iné zase k tým krátkym a upnutým. K dlhým šatám si pokojne doprajte žabky s vyššou podrážkou. K tým krátkym radšej zvoľte opätok nižší. Veľmi pekne budú vyzerať napríklad krátke šaty so žabkami s výraznou aplikáciou.

Nesmrteľná čierna
Aj keď sa hovorí, že čierna je v lete skôr zabijakom, tak sa v nej mnohí cítia najlepšie. V takom prípade si k all black outfitu vyberte čierne žabky so širokými remienkami. Odporúčame držať sa v tomto prípade jednoduchosti a kvality. Čierna volá po minimalizme, preto sa príliš nápadným aplikáciám na žabkách radšej vyhnite.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.