Chcete si urobiť chutný obed? Vyskúšajte španielske vtáčiky na trochu iný spôsob.
Na recept budete potrebovať:
- olej
- 2 cibule
- 600 g hovädzieho mäsa
- soľ
- čierne mleté korenie
- 4 klobásy
- 12 zaváraných uhoriek
- 4 varené vajíčka
- 2 lyžice horčice
- 600 ml hovädzieho vývaru
Na oleji opečte cibuľu. Následne pridajte mäso nakrájané na väčšie kocky a všetko spolu restujte, pokiaľ mäso nepustí šťavu. Následne klobásy, vajíčka a uhorky nakrájajte a ochuťte.
Všetko uložte do plechu, pridajte horčicu, podlejte časťou vývaru a prikryté pečte v rúre zohriatej na 180 stupňov približne 80 minút. Podľa potreby podlievajte vývarom. Podávajte s knedľou alebo ryžou.