Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Spoznajte novú Miss Slovensko!

Tento rok si korunku krásy nasadila nádherná Leona Novoberdaliu.

Leona Novoberdaliu z Bratislavy, 23-ročná absolventka politickej ekonómie na King’s College London, ktorá v súčasnosti pracuje pre investičnú spoločnosť, sa v piatok večer stala Miss Slovensko 2020.

V 25. ročníku súťaže krásy sa prvou vicemiss stala Viktória Podmanická, 18-ročná študentka gymnázia J. G. Tajovského v Banskej Bystrici, ktorá si z finálového večera odniesla aj titul Eva Miss Sympatia 2020. Druhou vicemiss je 20-ročná Zvolenčanka Kristína Víglaská, študentke medzinárodnej komunikácie v Haagu patrí aj titul Miss Gosh.

Finalistky získali aj ďalšie vedľajšie ocenenia. Titul Miss Príjemný hlas si odniesla Vanessa Šabíková, Miss Drive 2020 je Natália Vohláriková a Miss Top kondícia Alexandra Svrčková.

Finálový večer sa po prvý raz konal bez prítomnosti divákov a hostí v sále. Jedinou podporou pre súťažiace krásky boli diváci pri televíznych obrazovkách sledujúci priamy prenos, produkčný tím a členovia poroty, ktorí boli v predchádzajúcich dňoch negatívne testovaní na COVID-19.

Medzi účinkujúcimi v bratislavskej Inchebe, kde sa 25. ročník súťaže konal, boli Dara Rolins, raper Kali, speváčka Lina Mayer a tanečná skupina Pastels. Finálový večer súťaže krásy, ktorý si mohli pozrieť v priamom prenose diváci televízie Joj, uvádzala moderátorská dvojica Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marián Čekovský.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.