Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vianočná pieseň Vítajme Kráľa sa dostala na svetlo sveta po troch rokoch

Zaspievala ju talentovaná Slávka Tkáčová, vypočuj si túto krásnu pieseň!

Slávka Tkáčová sa hudbe venuje odmalička. Prvé piesne zložila už na základnej škole. Slávka je víťazkou aktuálneho 38. ročníka Košického zlatého pokladu, ktorý sa uskutočnil 22. októbra 2022. Táto talentovaná speváčka teraz prichádza s vianočnou pesničkou Vítajme Kráľa. Skladba však vznikla už o čosi skôr, no na vydanie si musela počkať.

„Pieseň Vítajme Kráľa mám uloženú už asi tretie Vianoce, no mám pocit, že až teraz prišla tá správna chvíľa na jej vydanie. Chcela som ju nahrať vo veľkom štýleJ so zborom a to počas pandémie nebolo možné,“ hovorí speváčka.

Slávka má Vianoce veľmi rada a spájajú sa jej s nimi dve pravé podstaty tohto sviatku. Narodenie Ježiša Krista, ako zhmotnenie čistej lásky a domov – to chcela Slávka zachytiť aj v piesni, čo sa jej aj podarilo. K spolupráci prizvala detský zbor Vinimini, v ktorom kedysi ako dieťa spievala tiež.

„Klip sme točili v rodnom Bardejove a keďže pracujem s deťmi, sú to práve ony, ktoré mi dodávajú to krásne čaro Vianoc, a tak som sa rozhodla vytvoriť niečo práve s nimi. Úvodné scény sú natočené na našej chate spolu s deťmi mojej kamarátky. Neskôr sme sa presunuli do krásneho dreveného kostolíka v skanzene v Bardejovských Kúpeľoch, kde sme točili so speváckym zborom,“ dodala.

Slávka Tkáčová len pár mesiacov po víťaznej skladbe Košického zlatého pokladu – Zamilovaná, prichádza s vianočnou novinkou, ktorou chce prispieť k slovenskej hudobnej scéne i svojmu repertoáru.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.