Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Český spevák David Deyl naspieval s Kristínou vianočný duet

Nádherná česko-slovenská spolupráca!

David Deyl pripravil pre svojich fanúšikov vianočné prekvapenie v podobe medzinárodného duetu Vánoční přání, ktorý napísal a naspieval so slovenskou speváčkou Kristínou.

Na to, aby napísal túto pieseň, speváka inšpirovalo jeho detstvo, ktoré sa odohrávalo v československom prostredí, práve preto je aj duet česko-slovenskou spoluprácou. David hovorí, že keď počuje slovenský jazyk, okamžite si spomína na detstvo. „Mal som veľkú radosť, keď Kristína súhlasila s nahrávaním,“ povedal spevák a zároveň dodal, že sa mu týmto duetom splnilo prianie a zároveň tak dostal aj prvý tohtoročný vianočný darček.

Spevák tiež prezradil, že jeho ambíciou bolo nadviazať na hit Svatý čas. „Chcel som napísať energickú pieseň, ktorá nebude mať len peknú melódiu, ale tradičný základ,“ hovorí spevák a autor piesne.

Vianočný duet Davida Deyla a Kristíny sprevádza aj slávnostne ladený klip: „Vianoce sú pre mňa oslavou tradícií a časom s rodinou. Oboje sme chceli, spoločne aj s režisérom, preniesť aj do videoklipu,“ dodal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.