Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Minuloročný víťaz SuperStar Adam Pavlovčin vydal svoj prvý album!

Oplatí sa, vypočuť si ho!

Adam Pavlovčin, slovenský spevák s výrazným hlasom, skladateľ, model a tanečník, ktorý dnes už vystupuje pod umeleckým menom ADONXS, sa dočkal svojho debutového albumu s názvom Age of Adonxs.

Po vydaní dvoch úspešných singlov Moving On a Game, ktoré si držali popredné miesta v rádiových rebríčkoch a po zverejnení emotívnej balady Cold Summer, sa môžeme teraz tešiť na ďalších sedem skladieb, ktoré doplnia albumovú zostavu. Hitovka Game obsadila na osem týždňov prvú priečku a pozíciu najhranejšej slovenskej skladby v slovenskom éteri a skladba Moving On sa držala dvanásť týždňov v TOP 10 v rámci hitparády najhranejších slovenských a českých piesní.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Je to pre mňa obrovský míľnik mojej hudobnej kariéry a mám z albumu naozaj veľkú radosť. Je to moja osobná, v niečom až intímna, výpoveď a mám pocit, že skladby dokážu previesť poslucháča celou škálou emócií a pocitov. Na albume ponúkam od dynamických skladieb, zmyselných textov, sentimentálnych balád až po rádiové hity,“ odkazuje svojim fanúšikom Adonxs.

Názov albumu Age of Adonxs predznamenáva príchod nového vetra na česko-slovenskú hudobnú scénu, ako aj Pavlovčinov debut po víťazstve v speváckej súťaži SuperStar.

Na albume spolupracoval so svojím stálym tímom producentov Marekom Rakovickým, Oliverom Fillnerom a Tomášom Lobbom zo štúdia Lavagance. Celý album zmastroval Dave Kutch, ktorý okrem iného spolupracuje celosvetovo s umelcami ako Dua Lipa, The Weeknd, Lana Del Rey, či Billie Eilish. Skladby z nového albumu si budú môcť jeho fanúšikovia vypočuť už na ADONXS on tour, ktoré odštartovalo pred dvoma dňami v Trenčíne.

Užiť si jeho koncerty môžeš ešte v týchto mestách:

19.11.2022: Bratislava – MMC

23.11. 2022: Brno – První patro

24.11.2022: Ostrava – Barrak Music Club

7.12.2022: Praha – Palác Akropolis

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.