Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Obľúbený Adam Ďurica vydáva nový album. Nájdeš na ňom jeho najväčšie hity!

Na albume nájdeš 12 skladieb.

Adam Ďurica pripravil album svojich hitov, ktorý mapuje jeho hudobnú cestu od roku 2008. Na albume nájdete jeden z jeho prvých hitov Bez servítky z roku 2008. „To je skladba, ktorá sa objavila na výberovke s názvom Mladá vlna, ale na albume sa objavila až o pár rokov neskôr.“ Na albume HITY sa nachádza celkovo 12 skladieb a nájdeš na ňom piesne ako Mandolína, Holubička, Neľutujem, či minuloročný duet s Emmou Drobnou, Naše hriechy, z rovnomenného albumu, ktorý už obdržal aj ocenenie Zlatý album.

„To, že sa z pesničky stáva naozajstný hit, som zažil asi prvýkrát pri skladbe Neľutujem, ktorý sme na koncerte zahrali skoro na konci, a vtedy sa dav rozospieval. Dodnes si pamätám, ako sme ju museli hrať ešte raz, pretože si ju ľudia na tom koncerte doslova vyspievali,“ spomína Adam.

Musím povedať, že to tak nejak na koncertoch funguje aj dnes. A čo ma ešte viac teší, že sa to nedeje len na Slovensku, ale aj v Čechách. Veľakrát som hovoril, že každou ďalšou skladbou sa nejaká kapitola končí a ďalšia otvára a HITY to len potvrdzujú,“ hovorí a zároveň dodáva, že momentálne pracuje na nových skladbách. „Popri koncertoch sa nám podarilo nahrať s Raegom novinku – Dobre Viacmenej a tiež sme nahrali naživo zopár skladieb v štúdiu. To, ako to vyšlo, si môžete pozrieť vo videoklipe, ktorý sme nahrali v štúdiu Birdland,“ hovorí talentovaný spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.