Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Peter Cmorik vydal videoklip k novinke Protipól. Je veľmi špeciálny!

Čoskoro sa vraj dočkáme nového albumu!

Termín vydania nového albumu formácie Peter Cmorik Band s lídrom Petrom Cmorikom sa blíži, a tak vôbec nie je zvláštne, že vychádzajú piesne, ktoré prinášajú ochutnávky z pripravovaného diela. Po smutne spomienkovej piesni Pripíjam, ktorá chytila v týchto ťažkých rokoch za srdce mnoho ľudí, prichádzajú v rade hneď dve nové veci, spojené klipom na pokračovanie Protipól a 3 minúty.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Nápad na klip na pokračovanie prišiel veľmi spontánne a hneď nás táto myšlienka aj začala baviť, riešili sme situácie, scenáre, srandy. Takže sme použili jeden z voľných víkendov niekedy v marci a za dva dni sme natočili dva videoklipy. Aby toho nebolo málo, o ďalšie dva dni sme natočili aj klip k Pripíjam, ktorý je už nejaký čas vonku. Tri klipy za týždeň, to nie je málo,“ hovorí Peter.

V Protipóle vidíme kapelu na hoteli ráno po koncertnej noci. Každý sa po svojom pomaly prebúdza, napríklad Petra nájdeme v košeli s kravatou z minulého večera vo vani plnej vody. Oblečení sa prebúdzajú aj chalani z kapely, niekto v sprche, niekto na posteli, no všetci sa pomaly rozpamätávajú a spomínajú na to, čo všetko sa včera v noci zomlelo. Je vidieť, že noc bola náročná a spomienky útržkovité.

Ako spomienky sa v Protipóle používali zábery z ďalšieho klipu na pieseň 3 minúty, ktorá ti odostrie závoj náznakov a ukáže, ako ten večer vyzeral. „Bude zaujímavé pozrieť si tieto dva klipy za sebou, my sme sa na nakrúcaní veľmi dobre bavili a máme pocit, že táto vtipná štylizácia pobaví aj našich fanúšikov,“ dodáva Cmoro, ktorý samozrejme po piatich hodinách točenia vo vani rovno ochorel.

„V nových piesňach na albume, ktorý vychádza v októbri, sme dali priestor viac vysokým polohám môjho hlasu, vtipnejším textom, tancujúcim bicím a hlavne gitarový riffom. Je to určite viac zábavné. Keď si robíme srandu, voláme to guitardisco,“ hovorí s pobavením frontman kapely.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.