Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Barbora Piešová prichádza s novinkou Stačí iba veriť, ktorá sa nesie v duchu 80. rokov!

Vypočuj si novinku, na ktorej spolupracovala so známou skupinou.

Predposledná víťazka SuperStar Barbora Piešová prichádza s novou skladbou Stačí iba veriť. Po romantickej balade plnej lásky s názvom Snáď, ponúka svojim priaznivcom pieseň z úplne iného súdka. Novinka je rytmická, tanečná a nesie sa v duchu 80. rokov. Vypočuj si túto sviežu vec, na ktorej spolupracovala s chalanmi zo slovenskej skupiny No Name!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Barbora má silný potenciál a nesmierne univerzálny hlas použiteľný vo vysokých aj nízkych polohách. Vedeli sme, že je ten správny interpret pre túto skladbu, ktorá sa nesie v duchu 80. a 90. rokov. Autorom textu je kolega Ivan Timko, bubeník a textár kapely No Name. Po 26 rokoch spolupráce som veril, že napíše príbeh, ktorý bude perfektne korešpondovať s hudbou,“ opisuje, ako vznikla Zoli Šallai.

Ivan Timko zároveň s úsmevom dodáva: „Bolo veľmi príjemné a zaujímavé písať text pre ženu. Rád som sa vžil do úlohy ženy, ktorá sa musí vysporiadať s problémami vo vzťahu a myslím, že to v tej piesni zvládla bravúrne.

Nová pieseň však nie je to jediné, čo si pre svojich fanúšikov Barbora pripravila. Momentálne pracuje aj na druhom albume, ktorého by sme sa mali dočkať už v júni!

Zdroj: tlačová správa / Warner Music

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.