Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela OJV predstavuje videoklip k titulnej piesni nového filmu!

Film Šťastný nový rok 2: Dobro došli sa dočkal titulnej piesne.

Sedemnásť slovenských a českých hereckých hviezd ako Emília Vášaryová, Dagmar Havlová, Táňa Pauhofová, Jiří Bartoška či Ján Koleník sa zabáva počas horúcej svadobnej noci. Tak vyzerá hudobná videosnímka, ktorú fanúšikom ako darček k Vianociam prinášajú tvorcovia pokračovania romantickej komédie Šťastný nový rok.

Vezmi si ma, vezmi si ma za muža, naše kroky ruka v ruke spoločnými stanú sa – spieva Daniel Fischer, herec známy z filmov a slovenských seriálov.

S návrhom na spoluprácu prišli za mnou tvorcovia filmu, konkrétne režisér Jakub Kroner. Ja a celá kapela OJV sa s ním veľmi dobre poznáme, pretože nám režíroval niekoľko videoklipov,“ spomína Fischer, ktorý sa s kapelou OJV v kostýme soba objavil už v prvom filme Šťastný nový rok.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip vznikol počas nakrúcania filmovej svadby v Chorvátsku. To pôvodne malo trvať dva celé dni, no keďže na konci prvého prišla od mora víchrica, ktorá zničila rekvizity, na realizáciu klipu zostala na druhý deň necelá hodina.

Bola to jediná a posledná možnosť, keď sme mali na pľaci úplne všetkých hercov. Chceli sme využiť autentickosť svadobnej atmosféry. Vzhľadom na to, že sa už stmievalo, mohli sme ísť len na jedenkrát, nakrúcali sme to ako jednozáberovku, bez strihu a v čistej hereckej improvizácii,“ prezrádza režisér filmu a videoklipu Kroner, ktorý do účinkovania v klipe pozval všetkých hercov.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.