Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Lukáš Adamec vydáva nový album a s ním aj skladbu Zmiluj sa

Nová skladba je venovaná ženám.

Spevák Lukáš Adamec vydáva druhý štúdiový album, ktorému dal názov …na lepšie časy… Prichádza s ním po viac ako štyroch rokoch.

Na albume sa nachádza 13 skladieb vrátane hitov Tancuj mi, Najviac a Život je boj. Vydanie albumu sprevádza aj novinka – singel Zmiluj sa, ktorý je ódou na ženu. Medzi mojím prvým a týmto albumom je skoro päť rokov. Medzičasom som vydal single, ktoré som chcel, aby niekam patrili a teda ich dávam na tento album, aby to neboli siroty,“ uviedol Adamec.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Oficiálnym singlom, ktorý sprevádza uvedenie albumu do života, je novinka Zmiluj sa.

Žena je bohyňou, ak má tie pomyselné kľúče od muža, ak vie, ako s ním pracovať. Pre mňa sa žena stáva bohyňou, ak vie dať mužovi lásku aj pokoj,“ hovorí spevák a dodáva:

„Hudbu k Zmiluj sa napísal Tomi Okres, text Vlado Krausz. Hoci to nie je môj text, samozrejme, v mojej predstave je tam moja priateľka. Je to pohľad muža, ktorý je fakt unesený z nejakej dámy a potrebuje jej to dať poriadne najavo, tak prosí o zmilovanie. Myslím si, že lásku v tejto podobe, že muž si ide za svojím a vie, že bez tej ženy neprežije, že je pre neho bohyňou, takýto spôsob vyjadrenia lásky som ešte cez pieseň nepodal.“

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.