Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

V roku 2021 vzniklo nádherné spojenie. Kapela NO NAME a Božidara Turzonovová nahrali vianočnú pesničku

Unikátne hudobné spojenie v jedinečnej vianočnej piesni. To je novinka Vianoce s Božidarou, v ktorej sa stretli skupina NO NAME a herecká legenda Božidara Turzonovová.

Pieseň nahrali spoločne so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu a premiéru mala v rámci charitatívneho gala večera Noc nádejí ešte v roku 2021. Pesnička je vôbec prvým duetom kapely NO NAME so slovenským interpretom za 25 rokov existencie.

Vianoce, verte, vždy budú stáť za to, otvoriť náruč sestrám aj bratom, pre tých, čo dokážu s pokorou pripustiť, tak ľahko sa mýli a ťažko odpustí…,“ spieva Igor Timko a Božidara Turzonovová vo vianočnej novinke skupiny NO NAME.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Angažovanie pani Turzonovovej v tejto piesni je výnimočné. Jej legendárny spevácky výstup, ktorý si poslucháči a diváci všeobecne pamätajú, sa spája s realizáciou muzikálu Na skle maľované.

Trošku som váhala, lebo už som dlho nespievala a v minulosti som spievala spravidla sama. Keď som však čítala ten text, ktorý ma zasiahol, tak som súhlasila. Text je úžasný a vychádza z kontextu doby a životného pocitu, v ktorom sa teraz nachádzame. Bola to krásna práca,“ povedala vtedy o pesničke Božidara Turzonovová.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.