Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Milujete tvorbu Kandráčovcov? Táto správa vás poteší!

Na novom albume nájdete klasické ľudové piesne, ale aj svetové hity.

Známa košická kapela Kandráčovci prichádza v predvianočnom čase k fanúšikom s darčekom v podobe nového vianočného albumu s názvom Pod Tatrami spí Ježiško. Novinka ponúka 13 piesní s vianočnou tematikou.

„Snažili sme sa o symbiózu tradičného i moderného. Vyhýbali sme sa chronicky známym koledám, ktoré sme už niekoľkokrát v iných aranžmánoch nahrali. Siahli sme po ľudovosti vianočnej melodiky v netradičných úpravách, ale náš hudobný priestor sme obohatili aj o piesne ukrajinské, rusínske a poľské,“ opísal album Ondrej Kandráč.

„Myslím si, že to je náš prvý vianočný album, ktorý sme stihli nahrať včas. Nahrávali sme ho ešte v lete. Vianočný album bol pre nás vždy takou chuťovkou. Mám pocit, že je to jeden z najkrajších darčekov, aký vieme dať svojim fanúšikom,“ dodal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pri tvorbe albumu, výbere piesní a ich zoradení na albume prihliadali na to, aby zneli príjemne. Kapela siahla aj po Cohenovom večnom hite Hallelujah.

Nech je toto CD vianočnou výpoveďou, ktorá má svoj dej. Od piesní ľudových k autorským. Od spevov detí, mojej mamy a Kandráčovcov až po dievčenský zbor pod vedením Lenky Murínovej. Je tam kus nostalgie, duchovnosti, romantiky, ale i rozprávkovosti, radosti a nádeje.“

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.