Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nalaďte sa na Vianoce: Robo Opatovský a Ondřej G. Brzobohatý vydali vianočný SONG!

Na vianočnú náladu nikdy nie je priskoro, súhlasíte?

Spevák a gitarista Robo Opatovský vydal dueto s Ondřejom Gregorom Brzobohatým. Vianočnú skladbu s názvom Poďme si priať nahrali spoločne so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Novinka pochádza z nového albumu Šťastné a veselé.

Spoluprácu s Brzobohatým pripravovali takmer dva roky:

„Keď Oľga Šifrová poslala text skladby, mal som pocit, že toto je presne ono. Toto budú dvaja speváci, ktorí si navzájom prajú, prajú si, aby mohli pokračovať v tom čo, milujú, mohli spievať a tvoriť,“ priblížil Opatovský.

Robo naspieval svoju časť na Slovensku a ja svoju časť v Prahe, pretože sme sa pre veľké pracovné vyťaženie nevedeli stretnúť v štúdiu a inak by sa to nedalo zvládnuť,“ prezradil Brzobohatý, podľa ktorého je i napriek tomu zo skladby cítiť energia oboch spevákov.

Stretli sme sa až v priestoroch kaštieľa, kde sme nakrúcali videoklip, a zafungovalo to medzi nami veľmi pekne, je tam nejaká vzácna symbióza.“

Opatovský na skladbe spolupracoval aj so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Poďme si priať bola jedna z troch skladieb, ktoré si Tono Popovič z albumu vybral, aby ich spracoval pre symfonický orchester.“

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.