Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Fanúšikovia sa KONEČNE dočkali: Tomáš Klus vydáva nový SINGEL a pripravuje album!

Tomáš Klus je späť!

S odstupom troch rokov od vydania albumu Spolu a po dvoch špeciálnych minialbumoch – lockdownovom Pět pohromadě a politickom ČauČesku – sa blíži plnohodnotný albumový návrat Tomáša Klusa. Jeho novinka Cítím vyjde už začiatkom decembra.

Album ponúkne 16 piesní, ktoré vznikali v spolupráci s producentom Jiřím Burianom (Kapitán Demo, Southpaw, Republic of Two) v jeho hudobnom laboratóriu Alpha Studio. Jiří Burian vtlačil piesňam súčasný zvuk a zároveň podčiarkol jedinečný pesničkársky štýl Tomáša Klusa.

Nesmierne sa teším, keď si ľudia vypočujú album Cítím tiež z toho dôvodu, že to je po 13 rokoch mojej hudobnej dráhy prvý popový album, i keď som celé tie roky súčasťou českého mainstreamu. Teším sa tiež, až pesničky z nového albumu budeme s Cílovou skupinou hrať na koncertoch, pretože je to i návrat ku koreňom, obohatený o nové korenie,“ povedal spevák.

Jednotlivé songy sa dotýkajú tém lásky, rodiny, nádeje, ale i pocitov osamelosti, hľadania priateľstva a túžby porozumieť sebe i okolitému svetu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vydanie albumu predznamenáva singel Tajemství, ktorý práve vychádza v digitálnych servisoch i v sprievode originálne výtvarne spracovaného lyric videa.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.