Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vychádza nová hudobná hviezda? Samuel Sleziak a jeho debut Cudzie

V skladbe otvára aktuálnu tému závidenia a porovnávania sa s ostatnými.

Samuel Sleziak sa už pár rokov venuje písaniu vlastných skladieb. Keďže nemá stálu kapelu, rozhodol sa vydať sólovou cestou v spolupráci s rôznymi producentmi.

„Vždy som chcel mať vlastnú kapelu, s ktorou by sme spoločne rozvíjali naše nápady a dopĺňali sa, to ale nevyšlo, tak som začal ešte viac tvoriť sám a hľadať vhodného producentov ktorých tvorba sa mi páči a pomohli by mi,“ zhrnul Sleziak.

Prvotný nápad na skladbu Cudzie vznikol už pred viac ako dvomi rokmi. Na pomoc s jej finalizáciou si prizval producenta Adriána Líšku, ktorý je známy aj z úspešných spoluprác na albume speváčky Emmy Drobnej (Better Like This), či kapely Mandrage (Vidím to růžově).

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba Cudzie otvára tému, ktorá je už dlhodobo aktuálna: „Text piesne je o tom, ako si my ľudia navzájom závidíme, zvlášť v dnešnej dobe, keď sa neustále porovnávame s inými, nechávame sa rozptylovať najmä na sociálnych sieťach, a častokrát sa nám životy iných ľudí zdajú omnoho lepšie ako tie vlastné. Tiež s tým občas bojujem a myslím, že by sme si mali viac vážiť to čo máme, zamerať sa na vlastné životy a šťastie. “ vysvetľuje spevák.

Cudzie je prvou z piesní, ktorú Samuel dokončil, a ako sám hovorí, dúfa, že nie poslednou: „Čo sa týka mojej budúcnosti, verím že tento prvý singel bude len začiatok. Pracujem na ďalších skladbách, ďalšia ešte vyjde zrejme samostatne a v priebehu budúceho roka by som rád nahral prvé EP. „

Zdroj: jemne.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.