Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ed Sheeran zverejnil emotívnu skladbu, ktorú venoval zosnulému priateľovi!

Vôbec prvýkrát odznela práve na poslednej rozlúčke s ním.

Anglický spevák a skladateľ ED SHEERAN (30) oznámil vydanie svojho 5-teho albumu, ktorý by mal vyjsť 29-teho októbra. Pri tejto príležitosti zverejnil novú a veľmi emotívnu skladbu Visiting Hours.

Novinku, ktorú dokončil v karanténe v Austrálii, odpremiéroval na svojom Instagrame, kde ju zahral na akustickej gitare počas rodinnej dovolenky. Visiting Hours nie je skladbou v pravom zmysle slova, dokonca ani oficiálnym singlom. Podľa Eda Sheerana ide o zostrih z nového albumu a zároveň najlepšie hudobné dielo, aké kedy urobil.

Visiting Hours je druhou ukážkou z pripravovaného albumu, ktorú spevák zverejnil zároveň s informáciami o albume. Hudobník vydáva štúdiovku označenú symbolom = 29.10.2021 a ako prezradil, ide o osobnú kolekciu piesní. Equals vníma ako album, na ktorom dospel.

V mimoriadne emotívnej pesničke sa vyznáva zo straty svojho austrálskeho priateľa a mentora Michaela Gudinského, ktorý zomrel tento rok v marci. Gudinski v roku 1972 založil úspešné hudobné vydavateľstvo Mushroom Records a spolupracoval s radou známych austrálskych hudobníkov, napríklad aj s austrálskou hviezdou Kylie Minogue. Eda Sheerana s ním spájalo priateľstvo a často s ním konzultoval svoje umelecké kroky.

Skladbu Visiting Hours prvýkrát zahral práve na Michaelovom pohrebe.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.