Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Britský X-Factor KONČÍ!

Po 17 úspešných rokoch končí vo Veľkej Británii natáčanie jednej z najúspešnejších talentovej šou na celom svete. Jedná sa o originálny X-Factor, ktorý bol založený ako prvý a jeho kópie sa ešte stále nahrávajú v rôznych kútoch sveta.

Šou bola založená v roku 2004 známou televíznou osobnosťou Simonom Cowellom, ktorý bol zároveň porotcom. Túto rolu stvárnil v sériách 1 až 7 a následne 11 až 15. Cez jeho striktné zmysly sa úspešne dostali veľké mená ako Olly Murs alebo One Direction.

O ukončení nahrávania bol informovaný britský denník The Independent televíziou ITV, ktorá pravidelne vysielala túto šou. Cowell však dobre vie, aké má mať úspešná šou prísady, a tak už teraz chystá niečo ďalšie. Projekt sa bude volať Walk The Line a bude kopírovať viaceré prvky X-Factoru. Prvá séria by mala mať premiéru niekedy koncom toto roka. Ktovie, kedy sa objaví aj na našich obrazovkách.

Globálne je však X-Factor veľmi obľúbeným programom a ešte stále sa nahráva v 9 svetových krajinách. Cowell sa rozhodol nahrávanie ukončiť, pretože mal pocit, že šou stráca na svojom čare. Povedzme si na rovinu, 17 rokov vysielania rovnakej šou si už vážne žiada poriadnu zmenu!

Zdroj: nme.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.